top of page
Search

De tijd vliegt!

De tijd gaat zo snel in mijn beleving. Gelukkig verzetten we bij Stichting Hanneki ook werk met mooie resultaten. Bijvoorbeeld:

  • Stichting Hanneki heeft een website dankzij vereende kracht van Jeppe Groen, Ingrid Wielema en ondergetekende.

  • In augustus verscheen Het houdt op, mijn eerste deel uit de reeks Leesplezier.

  • In oktober kwam deel twee uit met de titel Terug naar school!. Een boek wederom in eenvoudige taal van Harm van Zutphen. Hij is docent bij een bedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en kent de doelgroep heel goed. Meelezers herkenden zichzelf in de hoofdpersoon en voelen zich gezien.

  • Het plan is al geboren om twee titels in 2021 opnieuw uit te geven, want ze zijn uitverkocht. Het gaat om Boer vindt vrouw en Een nieuwe liefde voor dokter Hans.

Zo'n rijtje ziet er heel overzichtelijk uit, maar het proces verloopt grilliger. Veel overleg, keuzes maken en daar weer op terugkomen, onwetendheid over rechten en plichten enzovoort. Ik noem het soms gekscherend 'uitgevertje spelen', omdat het vaak zo voelt. Het lijkt niet echt, maar de boeken zijn er wel echt en worden gelezen en verkocht! Dat 'spelen' levert veel levensvreugde op, dus dat houden we erin.


Alle goeds,

Hanneke


PS De workshops worden momenteel niet gegeven, want corona staat dat niet toe. Laten we hopen dat de tijden veranderen.

40 views0 comments
logo-hanneki#def-wit.png
bottom of page